Uw mondhygiëne tiptop houden

KeepingOralHealth_header1

Als u uw kunstgebit eenmaal hebt, is het belangrijk dat u uw tandarts regelmatig blijft bezoeken. Hij/zij zal dan de toestand van uw kunstgebit of partieel kunstgebit en uw overblijvende tanden in de gaten kunnen houden, en ervoor kunnen zorgen dat uw mondgezondheid goed is.

Alle kunstgebitten moeten af en toe worden bijgesteld. Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken voor de pasvorm en het comfort van uw kunstgebit, en voor uw vertrouwen.
 

Optimaal genieten van uw kunstgebit

Een kunstgebit kan werkelijk vrijheid geven, u krijgt meer terug dan gewoon uw lach. Daarom zult u het goed willen onderhouden. Aanhoudend gebruik in combinatie met natuurlijke wijzigingen van de vorm van uw mond kan ervoor zorgen dat uw gebit niet meer goed past. Een gebit dat te los zit, kan tot ernstigere problemen leiden als het wordt genegeerd.

Als een kunstgebit goed past, ondersteunt het uw kaken. Als het niet goed past, kan de vorm van uw gezicht lichtjes veranderen en kunnen er rimpels verschijnen.
 

Uw kunstgebit verzorgen

Uw kunstgebit schoon en in vorm houden is echt een belangrijk deel van uw dag. Een kunstgebit is ongeveer 10 keer zachter dan natuurlijke tanden. Een traditionele tandenborstel en tandpasta gebruiken kan microkrasjes veroorzaken op het oppervlak, wat een perfecte omgeving creëert voor de groei van bacteriën.

Anders dan tandpasta is Corega® niet schurend en doodt het 99,9 % van de bacteriën die een slechte adem veroorzaken* en andere micro-organismen, wat uw kunstgebit schoon helpt te houden en uw mond gezond*.

*in laboratoriumtests