Ga niet mompelend door het leven.
Laat je horen.

Overstappen op een kunstgebit en ermee leven is een grote verandering tegenover natuurlijke tanden. Hoewel een kunstgebit uw levenskwaliteit verbetert, kan het ook uw zorgen over uw dagelijkse interacties versterken en u ervan weerhouden de dingen te doen die u graag doet.

Gelukkig kan het anders. Ook met een kunstgebit moet u zorgeloos van uw favoriete eten kunnen genieten, hardop lachen om grapjes, dicht bij uw geliefden vertoeven. Omdat uw leven het verdient om ten volle te worden geleefd.

Daarom zijn wij er om u te helpen ook met een kunstgebit zorgeloos door het leven te gaan. Dat is ons vak. En dat maakt van ons ‚s werelds nummer één in kunstgebitverzorging.

Corega® biedt verzorgingsproducten voor kunstgebitten aan, geformuleerd om het comfort en de mondhygiëne te verhogen van mensen die een kunstgebit of partieel kunstgebit dragen. Het gamma kleefmiddelen voor kunstgebitten van Corega is ontworpen om uw kunstgebit stevig op zijn plaats te houden door de houd kracht en het comfort te verhogen, en om u het vertrouwen en de gemoedsrust te geven om voluit te leven. Onze laag-abrasieve kunstgebitreinigers zijn specifiek geformuleerd om uw kunstgebit schoon en fris te houden, en om uw mondhygiëne elke dag opnieuw te verzorgen.